Kebanyakan orang menggemari minuman Alkali disebabkan oleh kemampuan Ultra-Hydrating dan keseimbangan pH. Air Alkali adalah berbeza dari air paip kerana sifat asidnya yang kurang – ia memiliki pH lebih dari tujuh, yang bermaksud ia mempunyai hydrogen ions dengan kepekatan rendah.

Kebaikan Minum Air Beralkali

Meminum AIR ALKALI adalah perkara paling mudah dan senang yang semua orang boleh buat untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kualiti hidup.

Tubuh manusia mengandungi 70% air, otak 95%, paru-paru 90% dan darah 82%, jadi AIR merupakan pelincir paling penting yang diperlukan oleh badan serta ia adalah nutrien terbesar yang diperlukan oleh tubuh untuk mengekalkan kehidupan.

Pada saat anda mengalami dahaga, tubuh sudah kehilangan air sebanyak 2%. Beberapa faktor yang boleh dikaitkan dengan ini termasuklah rasa tersengih, kencing gelap, dan kekurangan tenaga.

MULAKAN RUTIN PAGI ANDA DENGAN MINUMAN SIHAT INI YANG DAPAT MEMBANTU BADAN ANDA DALAM DETOKS DAN MENGHILANGKAN BERAT. DI SINI ADA BEBERAPA MANFAAT LAIN OLEH AIR ALKALI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *